Sabtu, 08 Maret 2014

Дали цените на имотите Гургаон увеличават?

Дали цените на имотите Гургаон увеличават?

Това е основната грижа на всеки, който има интерес към пазара на имоти в Гургаон, било то купувачите на имоти, продавачи, брокери, инвеститори, инвестиционни банки, консултанти, архитекти, строители, държавни агенции или мултинационални корпорации. Налице е особена причина за този вид разследване и любознателност. Гургаон е основен корпоративен дестинация на Индия. Ограничаване на кратко заклинание в близкото минало, за последното десетилетие, или така, че е имало феноменален tukang pasang gypsum в пазарната графиката на Гургаон свойства.

Цените на имотите Гургаон, се повишава в продължение на няколко години преди последната глобална икономическа криза. В действителност е имало феноменален ръст в цените на имотите. Преди няколко десетилетия, Гургаон е бил малко известен село Харияна лежи близо до границата Делхи. С икономическото възраждане в Индия, след икономическата либерализация, преките чуждестранни инвестиции намерена региона идеална дестинация. На корпорациите, идващи в Индия, за да отворите магазин в Делхи намерени Гургаон в СЦР идеалното място. Този аспект има пряко въздействие върху цените на имотите Гургаон увеличават.

Има и друг съществен фактор, който допринася за увеличаването на цените на имотите Гургаон. Наред с наличието на корпоративни офиси, множество допълнителни институции http://kanggypsum.blogspot.com/ обслужва нуждите на имигрантското население да излезе в региона. От световна класа обществени училища, бизнес училища, инженерни и ИТ колежи и институти са дошли в региона. Наред с премия хотелски марки, търговски центрове, BPOs, болници, кина и други търговски обекти намерили своето място в града. Усещайки нарастващата търговска значимост на региона, големи жилищни компании като DLF, Ansal, Parsvanath и т.н. започнали своите операции на различни места в града. Това е задължително да допринесе за значителното нарастване на цените на имотите Гургаон.

Увеличението в цените на имотите Гургаон, обаче, е изправена пред спад неотдавна в мащабната проверка на световната икономическа криза. Съобщава се, че спадът, макар Намаляващ, продължава. Тя е била оценена от дилърите на собственост и други приобщените, че спадът е в действителност засегнати само сектора на търговските имоти и инвестиции сектор. Стойност на жилищни имоти в Гургаон е продължаващото без значителни колебания. Това е по-подходяща в случая на средни и малки размери апартамент RPP 2013 SMA сектор. Дори и в сектора на жилищните имоти, инвестиционно-ориентирано свойства са дошли под влиянието на спада.
Брокери и браншови специалисти от региона са на мнение, че това спад на пазара е на кратък живот и те вярват, че цените на имотите Гургаон ще бъдат в подем в най-близко бъдеще.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar